MOLDAGROTEH 2014

Doamnelor și domnilor,

În perioada 12 – 15 martie 2014, la CIE Moldexpo SA s-a desfășurat Expoziţia Internaţională Specializată “Moldagrotech”, ediţia a XXVI-a. Institutul de Fitotehnie “Porumbeni ” și-a afișat stand-ul, care conținea o gamă variată de hibrizi ce pot să satisfacă așteptările și cerințele Dumneavoastră.

Pe parcursul celor 4 zile stand-ul instituției a fost vizitat de o mulțime de persoane implicate în activitatea agricolă, precum și de către Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, domnul Vasile Bumacov. Domnul ministru s-a arătat interesat de rezulatele instituției, în special de gama hibrizilor performanți de porumb, destinați pentru cultivare în Republica Moldova. Domnul Pîrvan Pintilie, directorul Institutului de Fitotehnie ”Porumbeni”, a menționat că se depun eforturi considerabile în programele de creare a hibrizilor cu o productivitate sporită.

Toți vizitatorii stand-ului au fost consultați detaliat în dependență de obiectul de interes al acestora – fie hibrizii de porumb cu destinație furajeră sau alimentară, fie hibrizii de sorg și tutun.

Vă mulțumim că ne-ați vizitat stand-ul instituției și sperăm că ați rămas satisfăcuți de oferta hibrizilor și calitatea consultărilor. Vă așteptăm cu mare plăcere la Institutul de Fitotehnie ”Porumbeni”, pentru crearea relațiilor comerciale/colaborare, reciproc avantajoase.

IMG_8741 IMG10133aIMG_8758 IMG_8771 IMG_8762 IMG_8761  IMG_8754 IMG_8743